2017-2018 Yaz Okulu Başvuru Ücret Takvim
2017-2018 YAZ OKULU BAŞVURU - ÜCRET - TAKVİM

2017-2018 YAZ ÖĞRETİMİ SENATO ESASLARIMIZ, YAZ OKULU TAKVİMİYAZ OKULU ÜCRET TABLOSU VE

OKULUMUZDA AÇILMASI MUHTEMEL DERSLER EKLİ DOSYALARDA BELİRTİLMİŞTİR. LÜTFEN DİKKATLE OKUYUP İNCELEYİNİZ.

YAZ OKULU BAŞVURU TARİHLERİ :

SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULU  ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZILMA SÜRECİ İÇİN TIKLAYIN

18-19 HAZİRAN 2018

ÜNİVERSİTEMİZİN DİĞER EĞİTİM BİRİMLERİNDE KAYITLI OLUP

SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER BAŞVURULARINI ÖNCE SABİS TEN (Sabisten seçim yapamıyorlarsa ders ücretlerini iş bankasına yatırıp açılan derslerin ilanını bekleyip) SONRA DİLEKÇE İLE KENDİ OKULLARININ ÖĞRENCİ İŞLERİNE YAPACAKLARDIR.

SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KAYITLI OLUP AÇILACAK DERSİ BAŞKA OKULLARIMIZDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ;

Ders ücretlerini 19 Hazirana kadar yatırıp, ders sabiste gözükmüyorsa, açılan dersler ilan edildiğinde (21-22 Haziran) okulumuz öğrenci işlerine gelip dilekçe ile ders kaydı yapacaklardır.  Alacağınız ders SABİS te gözüküyor ve seçebiliyorsanız okula gelmenize gerek yoktur.