30 Günlük Staj Tamamlama Sınavı

30 GÜNLÜK ZORUNLU BÖLÜM STAJI TAMAMLAMA SINAVI

03 Ağustos 2018 Cuma günü   Saat: 10:00 - 12:00

• 30 günlük zorunlu bölüm stajını önceki dönemlerde tamamlamış ve bölüm başkanlığına teslim etmemiş olan,
  • 03 Ağustos 2018 tarihine kadar stajı bitmiş / bitecek mezun durumdaki öğrencilerimiz için,

Staj Tamamlama Sınavı 03 Ağustos 2018 Cuma günü saat 10:00 - 12:00 arası Bölüm / Program  Başkanlıklarında yapılacaktır.

Öğrencilerimizin;

Staj defterlerinin her sayfasının işyeri kaşesi ve imzası yapılmış, fotoğraflı staj rapor sayfasının işyeri zarfına konulmuş haliyle belirtilen tarih ve saatte Bölüm Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir.

Özellikle tüm şartları sağlayıp sadece tek dersi kaldığı için Tek Ders sınavına girecek öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için daha önceden girmedilerse staj tamamlama sınavına girmeleri gerekmektedir.